Over ons

De webshop voor food, nuts, drinks, sweets en chips

NiJaDo Beheer & Gifts BV

NiJaDo Beheer & Gifts BV is een jong dynamisch bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in Gifts in food , Nuts, Drinks, Sweets en Chips.

Met het oog op de trend, maar nog belangrijker is dat wij ervoor willen zorgen dat een ieder hygiënisch en bacterievrij kan snoepen.

Cadeau/geschenkverpakkingen die iedereen van jong tot oud aanspreken om zichzelf of andere cadeau te geven. 

Kleurrijke geschenkverpakkingen met kwaliteit producten in o.a. ambachtelijke sappen van Schulp , Smaakvolle chips van Hunter Foods, maar vooral de eigen lijn Pinda2Party en Sweet2Party die ontwikkeld is en verder zal uitgroeien in assortiment en straks een begrip zal zijn op de NL markt.

Pinda2Party

En na een jaar ontwikkeling start in juli 2020 de productie van onze eigen branding en geheel nieuw product in NL. Dan hebben wij het over de nootjes in flesjes onder eigen label, genaamd Pinda2Party. Kwaliteit noten verpakt in een plastic of glazen flesje van 250 en 500ml. Weg met de schalen en kommen in de horeca en/of thuis, maar vanaf nu hygiënisch, bacterievrijnootjes eten. In het nieuwe normaal kunnen wij dit ook wel corona proof noemen.

Erg geschikt voor o.a. :

Horeca ,Kerstpakkettenleveranciers,vliegtuigmaatschappijen , evenementen,festivals , pop concerten , bioscopen , theaters , pretparken , cadeau/giftshops ,giveaway voor bedrijvenof gewoon voor thuis !

Sweet2Party

En nu sinds november 2020 zijn er naast de nootjes in flesjes ook hard gewerkt aan een nieuwe snoeplijn en dit onder de naam Sweet2Party. Ook hier trendy snoepgoed verpakt in een plastic of glazen flesje van 250 of 500ml. Ook hier gaat het erom dat een ieder hygiënisch en bacterievrij deze snoeplijn kan eten. Op dit moment zijn wij met de ontwikkeling bezig van o.a. Schoolkrijtjes , Watermeloenentjes, Chocolade pinda’s.

Verder zijn wij altijd op zoek naar nieuwe innovatieve food producten die net even iets anders zijn, dit doen wij ook graag samen met uw ideeën en eventuele wensen.

Hunter Foods Chips

Sinds 1 Januari 2022 zijn wij exclusief distribiteur van Hunter Foods en al hun exclusieve zeer smaakvolle en bijzondere smaken chips. U kunt het assortiment vinden in onze B2B-groothandel locaties in Venlo ( Trends & Trade BV ), en in Aalsmeer ( Tica Aalsmeer BV)

Buiten de zeer exclusieve maar ook bijzondere smaken, zoals Black Caviaar , White Truffle , Wasabi&Tumeric, en nog veel meer, zitten de smaken ook een in een bijzonder mooie afsluitbare pot. EN uiteraard sommige smaken ook verkrijgbaar in zakken van 25 , 40 en 125 grams.

Het is een aanwinst voor in uw winkel(s) , zeker al qua luxe presentatie zal het uw klanten triggeren om te kijken, maar als ze ook nog eens één of alle smaken hebben geproefd, dan zullen ze enthousiast zijn zal de keuze makkelijk zijn om te gaan voor een pot of zak van Hunterfoods Chips.

Indien u geïnteresseerd bent stuurt u ons een mail (info@nijado.nl), of belt u ons gerust voor het maken van een afspraak (06-83864373 ), zodat wij bij jullie ene presentatie geven en uiteraard alle samples zullen tonen en laten proeven.